Tuesday, April 6, 2010

Miracle




Setelah 1 minggu penggunaan Ninetynine Face + Miracle Mask 
Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah & menghaluskan kulit dari gabungan 99 buah-buahan,sayur-sayuran,ulam-ulaman & herba terpilih dari 99 Kepulauan Langkawi...
rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya...anda pasti jatuh hati...

Ninety Nine Face sangat berkesan untuk:-

- Semua jenis kulit.
- Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
- Menghaluskan dan melicinkan kulit.
- Memudar dan menghilangkan jeragat.
- Mencerah secara semulajadi dan sekatakan warna kulit.
- Menegangkan kulit wajah dan awet muda.
- Mengurangkan dan menghilangkan gatal-gatal kulit akibat resdung.
- Mengecilkan pori-pori kulit muka.
- Menjadikan kulit bersih dan berseri.
- Mengurangkan minyak dan melembabkan wajah.
- Membuang sel kulit mati.

Harga Promosi

Pakej 1 (50gm Ninety Nine Face)
Semenanjung : RM40 free 15gm Miracle Mask
Sabah & Sarawak : RM44 free 15gm Miracle Mask
(Harga termasuk kos pos laju)

Pakej 2 (50gm Ninety Nine Face + 50gm Miracle Mask)
Semenanjung : RM50 free Sinus Herbs + Pos LajuSabah & Sarawak : RM54 free Sinus Herbs + Pos Laju
Pakej 3 ( 100gm Ninety Nine Face + 100gm Miracle Mask )
Semenanjung : RM95 Free 1 Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub
Sabah & Sarawak : RM100 Free 2 Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub


Testimoni 1

"terima kasih sgt2 kat akak promote cleanser tuh..alhamdulillah, oily kat muke mmg berkurang sgt,lepas cuci tuh rs moist je kulit,cuci muke (cleanser 99) setiap hr + miracle mask 3x dlm seminggu, memang betul2 puas hati..jerawat 2,3 biji je..parut makin pudar sket2, memang marbelessssssss la..memang jatuh cinta la dgn poduk akak ni...lagi satu memang ssh nk cr produk yg natural bebas dr kimia ni..ni la satu2 nye produk akak yg cukup berkesan dgn kulit muke sy."
- zuranida othman -

Testimoni 2

sy suke pkai facial tu..kulit rase lembut,parut mmg da mkin kurang..lepas tu sy pkai mask plak..nmpk la ketara perubahan tu....cm skrg ade gk la ckit2 tumbuh lagi jerwat kecik2..bila pkai pencuci tu tem[ek lame2 jerawat pun jadi kering...2 3 hari da bek dah...cm skrg cepat la jearwat baik....xcam dulu"
- sharifah naterah -

Testimoni 3

"Setelah saya menggunakan Ninety Nine Face sebanyak 3 kali, saya terasa kulit wajah nampak perbezaan...sebelum ni terdapat kedutan di tepi bibir dan selepas menggunakan product tersebut kedutan di tepi bibir tidak kelihatan lagi..Saya terasa begitu gembira sekali dengan perubahan ini..Ninety Nine Face amat berkesan..Belum cuba belum tahu.."
- Noor Aida Ayu -

Testimoni 4

Sy da pkai pncuci n mask ni da sbln n byk prbhan trutama kulit kurng brmnyk n lbh licin...parut2pun da smkn pudar..ni sy order pncuci muka 4 2nd time n order juga pncuci n mask utk org len yg brmnt dgn prbhan pada sy...
- Ahmad Sobri -

Testimoni 5

kaknur...99 face tu baguslah..sya dah pakai beberapa hri ni...kulit sya nampak perubahan n makin cerah...thank byak22
- Suhaib -

Testimoni 6

"Ni gambar saya sebelum dan selepas penggunaan sehari Ninetynine Face dan Miracle Mask.Selepas sehari pakai, kulit dah tak berminyak, kulit semakin cerah , jerawat cepat kering. Memang nampaklah perubahannya. Kulit pun rasa lebih lembut dan licin . Sekarang dalam usaha nak mengilangkan parut-parut yang ada. Nantikan perubahan saya..Terima kasih kak nur, memang bestlah produk ni."
- Nik Norazlinawaty -

Testimoni 7

"salam....saya ingin berkongsi pengalaman saya menggunakan pencuci 99 dan mask . semenjak guna perubahan yang saya alami adalah kulit lembap, cerah , licin, lembut n gebu . rasa seronok bila sentuh kulit selepas guna produk. sekarang saya hanya memakai krim pelindung sahaja bila keluar tanpa alas bedak (compact). kulit nampak natural n berseri-seri. saya syorkan anda juga menggunakannya dan rasailah sendiri keberkesanannya. terima kasih ninetynine & miracle mask." 
- sharifah azlia-

Testimoni 8

"Salam kaknur, first i pakai kan, wow totally shock, sebab jerawat yg semalam kuar dah kecut...memang best la...kak nur kalu beli banyak dapat murah x?"
- Nur Muhammad -


MIRACLE MASK

PROMOSI!!
(Promosi sah sehingga 30 April 2010)

Setiap pembelian Miracle Mask 300gm
RM65 Semenanjung

RM70 Sabah & Sarawak

PERCUMA
1 Pkt Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub/40gm Hair Mask +10gm NinetyNine Face Cleanser(new)

Cara Penggunaan Miracle Mask
Untuk pakai sebagai mask,ambil satu sudu teh MIRACLE MASK dan bancuh pekat dengan sedikit air sejuk,susu segar atau air mawar.Sapu rata ke seluruh muka dan biarkan sehingga kering kemudian bilas dgn air biasa sambil gosok perlahan-lahan spt menggunakan scrub.Elok digunakan 1 atau 2 kali dalam seminggu sebagai mask.Jika ingin guna setiap hari ketika tidur ,bancuh cair dan pakai spt bedak sejuk.


Jika kulit berjerawat dan berparut elok dipakai tebal setiap hari di waktu lapang atau ketika tidur malam di kawasan yg berjerawat dan parut sahaja.Cuci pada keesokan hari.

Guna sebagai scrub muka dan lulur badan seminggu sekali atau 2 kali untuk melicinkan kulit.


MIRACLE NEEM PLUS
PROMOSI!!
(Promosi sah sehingga 30 April 2010)

Setiap pembelian 2 paket Miracle Neem Plus
PERCUMA 1 Paket Sinus Herbs


MULTIPURPOSE MIRACLE JAMU




PROMOSI!!
(Promosi sah sehingga 30 April 2010)


Setiap pembelian 2 paket Multipurpose Jamu
PERCUMA 1 Paket Sinus Herbs
PROMOSI!!
(Promosi sah sehingga 30 March 2010)



Setiap pembelian Miracle Neem Scrub 300gm
RM65 Semenanjung
RM70 Sabah & Sarawak

PERCUMA
1 Pkt Sinus Herbs + 40gm Hair Mask +10gm NinetyNine Face Cleanser + Pos Laju


Cara Penggunaan Miracle Neem Scrub

Untuk lulur badan,bancuh 3 sudu besar Miracle Neem Scrub bersama 3-4 sudu besar air sejuk atau susu segar.Basahkan dahulu badan sebelum mula lulur.Setelah lulur,biarkan kering di kulit selama 10-15 minit sebelum bilas.Tidak perlu menggunakan sabun badan. Guna sebagai lulur badan seminggu 2 kali atau setiap 2 hari sekali untuk melicinkan serta menghaluskan kulit disamping melindungi kulit dari bakteria.


Untuk pakai sebagai mask,ambil satu sudu teh Miracle Nem Scrub dan bancuh pekat dengan 1-2 sudu air sejuk,susu segar atau air mawar.Sapu rata ke seluruh muka dan biarkan sehingga kering kemudian bilas dgn air biasa sambil gosok perlahan-lahan spt menggunakan scrub.Elok digunakan 1 atau 2 kali dalam seminggu sebagai mask.Jika ingin guna setiap hari ketika tidur ,bancuh cair untuk pakai spt bedak sejuk dan bancuh pekat untuk tempek pada bahagian kulit muka/badan yg bermasalah seperti parut,jerawat,gatal-gatal dan kawasan yang berminyak.Biarkan semalaman untuk kesan yang lebih baik.
Jika kulit berjerawat dan berparut elok dipakai tebal setiap hari di waktu lapang atau ketika tidur malam di kawasan yg berjerawat dan parut sahaja.Cuci pada keesokan hari.


SINUS TREATMENT SET
Cara Membuat Rawatan Resdung

1.Sebelum mulakan rawatan,sediakan air dalam mangkuk kecil untuk padamkan api.Tutup kipas dan elakkan dari tempat yang berangin.Baring dan dongakkan muka ke atas untuk elakkan dari tersedut asap.

2.Nyalakan api di muncung yg besar dan tutupkan lubang yg kecil dgn jari beberapa saat untuk mempercepatkan asap keluar.

3.Mula asapkan di dahi dan di antara dua kening sehingga keluar debu kuning di kulit seperti dalam gambar di atas.

4.Asapkan di bahagian pipi kanan dan kiri serta seluruh muka.Di bahagian muka yang mempunyai masalah resdung yg teruk akan keluar debu kuning yg tebal dan warna kuning gelap seperti kuning kunyit.

5.Asapkan di tepi telinga selama beberapa minit jika anda selalu mengalami gatal-gatal di dalam telinga.Setelah selesai rawatan,telinga perlu dicuci sehingga bersih dengan menggunakan cotton bud yg dilembabkan.

6.Asapkan di dalam mulut untuk mengubati gatal tekak,batuk dan nafas berbau.Setelah selesai, boleh ludah dan kumur sehingga bersih.Selepas siap rawatan,bersihkan muka dgn air atau facial cotton yg dibasahkan sehingga bersih.Boleh terus wap muka dengan Sinus Herbs dan pakai Miracle Mask.












4 comments:

  1. cepat cepat grab kay... unlimited stock ...

    ReplyDelete
  2. a special thanks to siti.. bought pakej 3..
    p/s: just anything update me my dear

    ReplyDelete
  3. salam..jom join contest yg mnwarkan hdiah lappy acer n rm20 per refferal

    http://www.mieran87.co.cc/2010/04/jom-rebut-acer-aspire-one-at.html

    ReplyDelete
  4. semakin laris di pasaran .. ader customer tambah order lagi...

    ReplyDelete

Hanyalah UntukMu

Selamat Datang ke CeriteraWanitaKini.blogspot.com Di harap anda mendapat manfaat dari posting di sini.